UŽSIDAROME NERIBOTAM LAIKUI

Paskutiniai vienetai su nuolaidomis

kunas mags and books

Šie metai mums itin reikšmingi – nauja pradžia, kai Kūnas Mag tapo knygynu. Nors iš pažiūros atrodo, kad „šokome“ į metų pabaigą, tačiau iš tiesų su knygomis gyvename jau ištisus metus. 

Taigi, kas įspūdingo pasirodė 2019 metais ir kokios knygos buvo geidžiamiausios. Sudarėme 2019 metų Kūnas Mags & Books knygų TOP 9. 

rihanna knyga

Mums ši knyga yra tikrai geidžiamiausias ir unikaliausias šių metų kūrinys. Velniškai didelė ir stora, pilna įspūdingų nuotraukų. Dauguma jų – niekur nepublikuotos. Tai ne tik užkulisinis superstar gyvenimas iš koncertų, fotosesijų ir kelionių, bet ir jos asmeninis gyvenimas buityje, namie su savo šeima. 

Daugiau
Helmut Newton SUMO viršelis

Šitos knygos labai laukėme. Nes tai legendinės SUMO dvidešimties metų sukakties leidimas. Taigi dar 1999-aisiais ši knyga buvo griaunanti visas nusistovėjusias ribas: kupina erotiškumo, kūno, netikėtų sprendimų ir mados. 

Sakysite, kodėl tai turėtų būti įdomu po dvidešimties metų? Nes ši knyga yra tiesiog fotografijos klasikos ikona. Mums nerealiai patinka ją vartyti ir žiūrėti, kuriais metais yra padaryta konkreti fotografija. Helmut Newton tiesiog apibrėžė, kokia turėtų būti mados fotografija ir tais „apibrėžimais“ mes naudojamės iki pat šių dienų. 

Daugiau
Before They Pass Away viršelis

Tai buvo viena populiariausių šių metų knygų mūsų knygyne. Nes tai įstabi knyga apie išlikusias gyvąsias pasaulio gentis. Ši britų fotografo Jimmy Nelson knyga tapo pasauliniu bestseleriu. Knygoje ne tik kvapą gniaužiančios žmonių fotografijos, bet ir aprašymai, genčių istorija bei žemėlapis, nurodantis, kur konkreti gentis gyvena. 

Daugiau

Dar viena geidžiama mūsų knygyno knyga. Tai sudokumentuota išsami ir unikali tikriausiai visų didžiųjų sportinių batelių brandų istorija. Ją tiesiog įsimylėjo gatvės kultūros atstovai bei mada besidomintys žmonės! 

Daugiau
Chanel The Karl Lagerfeld Campaigns

Tiesiog mados bestseleris! Tai paties Karl Lagerfeld sudaryta knyga. Knygoje sudėtos paties dizainerio fotografuotos Chanel kolekcijos. Tai, kad K. Lagerfeld fotografuodavo – precedento neturintis atvejis mados istorijoje. Mes vis dar negalime atsižavėti jo elegantišku kūrybingumu. Tikra klasika! 

Daugiau
Mario Testino

Žavinga kūniška knyga! Didelė ir gausi gražių, žymių, gundančių ar tiesiog vyriškų vyrų. Mūsų sekėjams ji labai patiko! Tai niekur nepublikuoti žymaus fotografo Mario Testino pastarųjų 30 metų darbai. Kiekvieną kartą vartant knygą atrandame kažką naujo.

Daugiau
The Monocle Guide to Shops, Kiosks and Markets

Tai 2019 metais išleistas praktinis vadovas apie parduotuvėles, butikus ir concept store’us visame pasaulyje. Subalansuota tiems, kurie domisi verslu, tačiau tinka ir keliautojams, ieškantiems ką įdomaus pamatyti. Nes Monocle knygoje pateikia 100 gražiausių ir unikaliausių parduotuvių visame pasaulyje. 

Daugiau
Delicious Places viršelis

Dar viena šių metų knyga subalansuota keliautojams bei „skanių“ vietų kolekcionieriams. Knygoje pateikti unikalūs, išskirtiniai barai, restoranai, išsiskiriantys savo interjeru bei konceptu. Tai vietos, kuriose žmonės ateina ne tik pavalgyti, bet patirti kažką naujo. 

Daugiau
Breakfast

Šių metų maisto knygų bomba – knyga apie viso pasaulio pusryčius. Knygoje pateikiami paprasti ir aiškūs pusryčių receptai iš įvairiausių pasaulio virtuvių: nuo meksikietiškos iki kiniškos virtuvių, nuo amerikietiškų blynelių iki angliškų pusryčių. Skanaus! 

Daugiau

[mailerlite_form form_id=2]

Uždaryti
Prisijungti
Uždaryti
Krepšelis (0)

Krepšelyje nėra produktų. Krepšelyje nėra produktų.





0